VIDEO  Gost emisije Maria Vrankića Dobar Loš Zao bio je predsjednik HDZ BIH dr. Dragan Čović

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Gost večerašnje emisije Maria Vrankića "Dobar Loš Zao" bio je predsjednik HDZ-a BIH dr. Dragan Čović. Tema emisije je bila federalna jedinica za Hrvate u BIH, optužnice protiv dr. Dragana Čovića,  Hrvatska kao susjedna zemlja, loša situacija u Mostaru, BIH nogometna reprezentacija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čović: Za vrijeme sinoćne utakmice BIH reprezentacije Dodik je bio gost državne televizije Srbije sat i pol vremena, isključivo jedini gost koji je dobio priliku na državnoj televiziji da priča o prilikama u BIH. Zamislite da neki Hrvat iz BIH dobije takvu priliku na  prvom programu Hrvatske televizije u udarnom terminu.

Za svoje mnogobrojne optužnice Čović je okrivio Federalnu televiziju koja ih plasira u medije i da Federalna televizija jedina stoji iza optužnica. Oni koji reketiraju i prave mafiju od medija prije svega rade odličan biznis!

Na pitanje o političkoj ucjeni Čović je odgovorio: Poslije izbora 2000. godine tada famozni veleposlanik Thomas Miller i časni visoki predstavnik Petris su kazali:" Dragane moraš napustiti HDZ odmah, i možeš raditi što god želiš u BIH u suprotnom si na drugoj strani. "

Građani grada Mostara trabaju birati gradonačelnika kao što rade u ostalim gradovima BIH!!!

Vezani članci