VIDEO  Gost emisije Maria Vrankića Dobar Loš Zao bio je predsjednički kandidat RH Milan Bandić

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na upit Vrankića šta vas je punukalo da se kandidirate za predjsdnika RH u vremenu punom izazova?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme izazova je bilo zadnjih 10 godina u Zagrebu dostatno da sa svojim sugrađanima koji su mi davali povjerenje četiri mandata i samim tim da napravim od Zagreba europsku metropolu i stim znanjem, energijom i iskustvom želim to napraviti od Hrvatske kao njeni budući predsjednik. Kandidirao sam se za predsjednika da pobjedim a ne da sudjelujem.

Milan Bandić: predsjednička kandidatura je super maraton. Jutros sam ja u 5 i 30 trčao po Metkoviću pa su me zaustavili policajci i pozvali na kavu u policijsku stanicu. Trčanje je meni u krvi i kada je tako onda svako jutro trčite, to je kao pozitivna droga.

Od Doljana, Ravnog pa do Stoca, iz Stoca u Čapljinu, iz Čapljine u Međugorje, iz Međugorja u Ljubuški pa Čitluk pa Široki Brijeg i evo nas ovdje u Mostaru. Najviše putujem da vidim što ljude muči. Istu metodu sa 10 godina koristio u Zagrebu osvajajući ulicu po ulicu išao od čovjeka do čovjeka. Rad se isplatio u ljudi su me nagradili četri puta tj četri mandata.

Predsjednik RH treba biti kao Otac, on treba smirivati, integrirati, vezati, ujediniti. Nije vrijeme za viceve!

Milan Bandić: Federalna jedinica za Hrvate više ovisi od predstavnika Srba i Bošnjaka nego od predstavnika Hrvata! Zbog Dodika se nitko ne vraća u RS. Povijesna je odgovornost na vodstvima triju naroda u BIH ad se još jednom poukašaju dogovoriti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketa na koju su gledatelji mogli glasati za vrijeme emisjije je glasila:

Očekujete li da budući predsjednik RH pomogne Hrvatima u BIH da dobiju svoju federalnu jedinicu?

Rezultati ankete : 90% DA, 10% Ne

Cijelu emisiju možete pogledati na našem portalu www.heercegovina.info

Vezani članci