Navlači se novi asfalt na ulazu u Mostar!

Vidi originalni članak

... za privremenu regulaciju prometa u Ulici biskupa Čule, a na temelju članka 200. Zakona o upravnom postupku, donio je Rješenje kojim se poduzeću Ceste d.d. Mostar, odobrava privremena regulacija prometa na dionici ceste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna regulacija odnosi se na Ulicu biskupa Čule od križanja s Ulicom kneza Branimira do križanja s Ulicom fra Didaka Buntića i Ulica Ilićka od sutra, srijeda, 29. 8 .2018.god do 1.9.2018. subota. Grad je priopćio kako je izvođač radova dužan postaviti prometnu signalizaciju, a sukladno Pravilniku o prometnim znakovima i signalizaciji na cestama i načinu obilježavanja radova i prepreka na cesti i znakovima koje sudionicima u prometu daju ovlaštene osobe te obavijestiti javnost o izmjeni režima prometa, a nakon završetka radova kolničku površinu dovesti u prvobitno stanje.

Također, u skladu s izdanim rješenjem, svu eventualnu štetu nastalu zbog izvođenja radova snosi izvođač radova.

''Privremena regulacija prometa na dionice ceste u Ulici biskupa Čule,zbog specifičnosti radova skidanja gornjeg habajućeg asfaltnog zastora kao i navlačenje novog, zahtijeva djelomičnu obustavu prometa na predmetnoj dionici, a sav ostali promet, kako tranzitni tako i lokalni se preusmjerava na Ulici fra Didaka Buntića kao i Ulica Ilićka.

Promet autobusa, teretnih motornih vozila s i bez prikolice, se prometnim znacima preusmjerava znacima obveze, obilazno od mjesta izvođenja radova,na M-17.4 iz pravca Čitluka križanje Varda kod skretanja za naselje Rodoč, kao i na M-6.1 u naselju Polog iz pravca Širokog Brijega skretanja na izgrađenu makadamsku obilaznicu prema križanju Varda'', priopćeno je iz Grada Mostara.

Vezani članci