Mostar: Tijekom noći otuđeno vozilo marke „VW Golf IV“ dok se nalazilo parkirano u Ul.Franjevačka

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Upoznat Odjel krim.policije kao i sve policijske patrole na terenu. Za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 12 prijava od strane građana (na području Mostara 5, na području Čitluka 1, na području Čapljine 3 i na području Konjica 3).

U oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja i to na području Mostara 3 i na području Konjica 1. U oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nezgode ;dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede dok su četiri osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometne nezgode su se dogodile :

na području PU Mostar 1, na području PU Konjic 1 i na području PU Čapljina 1. Od evidentiranih događaja izdvajamo:

- 28.12.2009.godine u PU Mostar se obratio P.L. iz Dubrovnika i prijavio da mu je od strane NN osobe tijekom noći , otuđeno vozilo marke „VW Golf IV“ dok se nalazilo parkirano u Ul.Franjevačka.Upoznat Odjel krim.policije kao i sve policijske patrole na terenu.

- 28.12.2009.godine u PU Mostar se obratio M.K. iz Zagreba i prijavio da mu je od strane NN osobe otuđeno vozilo „Škoda Octavia“ dok se nalazilo parkirano u Ul.A.Starčevića.Upoznat Odjel krim.policije.

- 28.12.2009.godine oko 19,20 sati u PU Mostar obratila se J.H. iz Mostara i prijavila da joj je od strane NN sobe , dok se kretala Ul.K.Katarine , iz ruku istrgnuta torba u kojoj su se nalazili dokumenti , dva mobitela i novac.O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu koje poduzimaju mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- 28.12.2009.godine u PS Čitluk obratila se N.S. iz Sretnica , općina Mostar , i prijavila da joj je od strane NN osobe otuđeno vozilo marke „Mercedes 124“ dok se nalazilo parkirano u Međugorju.Upoznat Odjel krim.plicije.

Vezani članci