MOSTAR Cinestar ponovno otvara svoja vrata, ovo su mjere koje će se morati poštivati

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

CineStar za petak, 30.listopada najavljuje otvaranje cijelog lanca kina u Bosni i Hercegovini - Tuzla, Banja Luka, Zenica, Bihać i Mostar, a koji su uslijed pandemije bili zatvoreni od ožujka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći kinoprikazivač otvorit će napokon svoje dvorane uz poštivanje svih preporuka za poslovanje multipleks kina koje sigurnost posjetitelja i zaposlenika stavljaju na prvo mjesto i tako omogućavaju opušteno uživanje u filmovima. CineStar je pripremio kino dvorane za prijem posjetitelja, provedena je dezinfekcija, uspostavljeni su novi higijenski standardi i njihovo održavanje, a uposlenici su upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju potpuno spremni.

Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Zavoda za javno zdravstvo FBiH za kinoprikazivačku djelatnost.

Kapacitet dvorana bit će limitiran, a online sustav prodaje ulaznica i blagajne će automatski blokirati prodaju sjedišta između dvije različite grupe gledatelja. Na taj će način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni propisno.

CineStar također vodi računa i o rasporedu projekcija radeći veće razmake između početaka i završetaka filmova kako bi se smanjio broj potencijalnih posjetitelja u lobbyima gdje je preporuka fizičke distance 2 metra, provodi pojačano čišćenje i desinfekciju, a u lobbye je postavio desinficijense za posjetitelje.

U petak, 30. oktobra, i Sarajevo će konačno dobiti multipleks posljednje generacije koji će otvoriti vrata Sarajlijama u sklopu tržnog centra Bingo City Center.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro slijedi i najava filmskog programa kao i mogućnost kupovine ulaznica na www.cinestarcinemas.ba

Vezani članci