Danas održana 11. sjednica predsjedništva Hvidre grada Mostara

Vidi originalni članak

Na današnjoj sjednici predsjednišva naše udruge na programu su bile 4 točke dnevnog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše se vremena potrošilo i raspravljalo oko točke 2. organizacije i rokova Velikog
Božićnog Turnira u malom nogometu. Utvrđeno je jednoglasno da utakmice na Božićnom turniru otpočnu u ponedjeljak 11.11.a žrijeb će biti obavljen dva dana ranije u petak 8.11. s početkom u 19 sati.

Upućeni su dopisi na adresu Osnovih škola da se odazovu i prijave voditelje malonogometnih ekipa za isto natjecanje. Za njih će biti osigurane nagrade i to za tri
prvoplasirane momčadi (pokali i medalje), isto tako će se nagraditi najbolji strijelac,vratar i igrač na turniru. Svakoj školi će biti dodjeljena po jedna nogometna lopta.

Danas su u prostorijama Naše udruge predstavljeni novi pokali za najbolje momčadi i
pojedince na predstojećem jubilarnom 25.po redu Božićnom turniru.

U trećoj točki dnevnog reda, bilo je govora o izvedenim radovima u športskoj dvorani na
Bijelom brijegu a izvješće je podnio voditelj projekta Mario Cvitković.

Po pitanju rasvjete u dvorani postavljeno je 12 led reflektora a u planu je izmjena još 8 komada. Izmjenjene su zaštitne mreže iza golova i zapisničkog stola, dimenzija 20x6 metara,2 komada i jedan komad 31x6 metar. Nove mreže sa zavjesom, dimenzija 3x2 su postavljene na okvire golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod točkom razno predsjednik Šunjić je pozvao nazočne iz predsjedništva da se odazovu i dođu na 26.obljetnicu pogibije hrvatskih branitelja i naših suboraca u subotu 5.listopada na Vrdima.

Vezani članci