BURAN DAN U HNŽ-u Migranti, katalizatori, marihuana i teško ozlijeđeni

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pune ruke posla imali su tijekom jučerašnjeg dana djelatnici MUP-a HNŽ-a. Registrirano je šest prometnih nezgoda, dva kršenja javnog reda i mira, dok je iz oblasti spriječavanja i oktrivanja kriminaliteta registrirano pet prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometne nezgode

Jučer je u ranim jutarnjim satima, patrola policije PU Mostar u Ulici kneza Višeslava kod novog mosta, kontrolirala vozilo marke „Mercedes“ kojim je upravljao M.G.(2000). U vozilu su zatečene još dvije osobe i to D.S.(1980) i R.G.(1999), svi iz Mostara.

Kod osobe M.G. je zatečen startni pištolj koji je izuzet dok su u prtljažniku vozila pronađeni katalizator i uređaj za skidanje katalizatora. U Ulici hrvatske mladeži je pronađeno vozilo „VW Golf“  na kojem je nedostajao katalizator. Osobe su lišene slobode radi kriminalističke obrade.

Oko 17.10 sati u Ulici Maršala Tita kod Studentskog doma dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali V.B.(1988) s motorom „Yamaha“ i H.H.(1962) sa vozilom „Audi“. Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motora V.B.

Nešto kasnije, oko 19.15 sati, u tunelu Ivan sedlo , općina Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali J.I.(1985) iz Sarajeva sa vozilom „Audi A4“, V.D.(1999) iz Prijedora sa teretnim motornim vozilom “Iveco“ i Š.M.(1966) iz Mostara sa skupom vozila TMV „Volvo“ i prikolica „Schmitz“. Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobio je J.I. iz Sarajeva koji je upućen na UKC Koševo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marihuana na Rujištu

Istog dana je patrola policije Policijske postaje Sjever u mjestu Rujište pronašla zasad od 32 stabljike koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu marihuanu. 

Uhićenje migranata

Također, patrola policije Policijske postaje Jablanica je u jutarnjim satima na platou Risovca pronašla šest migranata koji su izjavili da su iz Irana. Pošto isti nisu imali dokumenta, prebačeni su u Terenski ured za strance u Mostaru.

Vezani članci