JEDAN PIJAN, DRUGI BEZ VOZAČKE Državljani BiH sudjelovali u ilegalnoj uličnoj trci

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ilegalna ulična utrka u Tirolu mogla je loše završiti. Civilna patrola uspjela je iz prometa izbaciti dva nemilosrdna vozača, javljaju austrijski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izvršna vlast objavila civilna patrola primijetila je dva vozila u nedjelju ujutro na Tiroler Bundesstraße u općini Hall in Tirol (okrug Innsbruck-Land), koja su očito vozila pretjeranom brzinom.

Unatoč ograničenju od 50 km/h u lokalnom području, dva automobila vozila su brzinom većom od 100 km/h. Navodno su se dvojica vozača utrkivala i unatoč crvenom svjetlu uletjela u raskrižje. Vozači su se zatim okrenuli i odvezli natrag prema Innsbrucku, gdje ih je zaustavila civilna patrola, prenosi kroativ.at.

Jedan od vozača, 24-godišnji bh. državljanin, bio je pozitivan na alkotest – a službenici su dokumentirali više od 1,3 promila alkohola u krvi. Na licu mjesta oduzeta mu je vozačka dozvola. Drugi vozač je pješice pobjegao s mjesta gdje je zaustavljen, ali je ubrzo uhićen.

Ispostavilo se da se radi 33-godišnjem bh. državljaninu koji nema vozačku dozvolu jer mu je oduzeta. Oba vozača su prijavljena okružnim vlastima u Innsbrucku.

Vezani članci