Zajednica žena HDZ-a BiH reagirala na napise dnevnog lista

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Gradski odbor Zajednice žena HDZBiH „Kraljica Katarina Kosača" Mostar duboko je razočaran i zaprepašten činjenicom kako je jedna ozbiljna novinska kuća, kao što je „Dnevni list", sa kojom smo od svog osnutka do danas imali jako korektan odnos, te ih redovito informirali i pozivali na sve svoje mnogobrojne akcije u gradu Mostaru pa i šire, na svojoj naslovnoj stranici objavio kako „djeca moraju poslati mame u HDZBiH".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne možemo se oteti dojmu da je novinar te kuće umjesto da se valjano informira u GO Zajednice žena HDZBiH „KKK" Mostar, u svrhu svoje promidžbe i svoje stranačke opredijeljenosti iznio neargumentirane činjenice, te nasjeo na priču „rekla-kazala".

Istina je da je GO Zajednice žena HDZBiH „KKK" Mostar napravila pozive za Izbornu skupštinu Temeljnog ogranka Zajednice žena HDZBiH  Kruševo, koje je dijelila u i ispred Mjesne zajednice Kruševo, te ravnateljica i tajnica škole nisu sudjelovale u spomenutim radnjama. Dalje se navodi da je Dnevni list pokušao kontaktirati Županijski ogranak Udruge žena HDZBiH, te da nisu mogli dobiti komentar na ovakvu kampanju, jer se većina članica nalazi u Marijanskom svetištu Lourdes.

Želimo informirati javnost da u HDZBiH ne postoji nikakva navedena udruga, već na području naše županije djeluje Županijski odbor Zajednice žena HDZBiH „Kraljica Katarina Kosača" Hercegovačko-neretvanske županije, koju nitko od novinara gore navedene kuće nije kontaktirao. Županijski odbor broji 20 svojih članica, od kojih se samo jedna nalazi na hodočašću u Lourdes.

Ovim putem molimo sve medijske kuće, a u prvom redu „Dnevni list", da za dobrobit svih nas, a ponajprije za dobrobit djece, te svih Odgojno-obrazovnih institucija iznosite provjerene informacije, kako ne bi stvarali nepotrebne tenzije, te određene osobe dovodili u nezavidan položaj.  

                                                GO Zajednice žena HDZBiH


Vezani članci