Raguž: Sve strukture moraju biti uključene u revitalizaciju društva

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Tom prilikom je istakao: Za revitalizaciju društva potrebno uključiti sve strukture društva i vlasti. Dosadašnjom politikom konfrontacija se samo produbljuje ovakvo stanje, a prvi korak mora biti od strane Predsjedništva BiH jer je ono ključ raspleta. Hrvati kao konstitutivni narod, u ovakvom diskriminativnom položaju u izbornom procesu za člana Predsjedništva BiH, u budućnosti moraju imati ulogu vezivnog tkiva. Što se tiče konkurentnih kandidata za ovo bitno mjesto, mislim na Željka Komšića i Borjanu Krišto,  mogu reći da su imali priliku da se pokažu na svojim dosadašnjim položajima, ali ne mogu potvrditi da su tu priliku kvalitetno iskoristili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o potencijalima ovog kraja Martin Raguž je naglasio da:  " U ovoj prelijepoj središnjoj Bosni, gdje sam čest gost, vidim mnogo potencijala za jačanje svih segmenata društva, a naročito gospodarskog kroz aktualne infrastrukturne projekte poput izgradnje brze ceste Lašva - Donji Vakuf, plinofikacija lašvanske doline, te uključenje lokalnih tvrtki u izgradnju dionice koridora Vc Kakanj - Zenica.

Martin Raguž je dalje održao sastanke se predstavnicima braniteljske populacije, mještanima Viteza, te obišao nekoliko socijalno ugroženih obitelji kojima je uručio simbolične poklone.

Vezani članci