General Martin Frančešević, ratni zapovjednik 108. HVO brigade Ravne Brčko postao član HDZ BiH

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...Ravne-Brčko i pomoćnika ministra Branitelja u vladi Federacije Bosne i Hercegovine HDZ-u BiH. Ovo je nastavak davanja masovne potpore ratnih zapovjednika i branitelja HVO-a HDZ-u BiH, koji su prepoznali važnost predstojećih izbora i izbora hrvatskog člana predsjedništva u osobi Borjane Krišto.

General Martin Frančešević kazao je, kako već duže vremena blizak HDZ-u BiH i kako je kroz rad u Vladi Federacije BiH kao pomoćnik ministra za Branitelje surađivao sa predsjednicom Federacije Borjanom Krišto. Kroz suradnju s gospođom Borjanom Krišto uvidio je, da je gospođa Krišto osoba koja je sposobna i s velikim političkim iskustvom, koja može predstavljati Hrvate u BiH na jedan dostojanstven način. Kandidatura Borjane Krišto za hrvatskog člana predsjedništva je ujedno i razloga pristupanja generala Frančeševića HDZ-u BiH. Uz genarala Frančeševića svoju potporu HDZ-u BiH i kandidatkinji Borjani Krišto dali su ratni pukovnici Ivo Filipović (Runjo) i Niko Tomić (Bratan).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik odbora HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt dr. Anto Domić, kazao je kako je ova tiskovna konferencija nastavak masovne potpore časničkog kora i braniteljske populacije HDZ-u BiH.

Vezani članci