Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1

Vidi originalni članak
Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, a samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice; Jadranska magistrala (DC8) Bakar-Sveta Marija Magdalena i riječka obilaznica između čvorova Škurinje i Orehovica te autocesta A7 između čvorova Draga i Šmrika. Na Krčkom mostu zbog vjetra je promet zabranjen za I. i II. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK)

Sutra poboljšanje vremena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra će pak, DHMZ prognozira, u većini krajeva prevladavati djelomice ili pretežno sunčano. Uz više oblaka u gorskim područjima u prvom dijelu dana mjestimice može pasti malo kiše ili susnježice. Vjetar umjeren, na udare mjestimice i jak sjeveroistočni i sjeverni.

Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, na udare olujna, podno Velebita i orkanska bura. Prema večeri vjetar će postupno slabjeti. Najniža temperatura zraka od 0 do 5, a na Jadranu od 7 do 12 °C.

Najviša dnevna većinom od 11 do 16, a u gorju od 3 do 6 °C.

Vezani članci