VIDEO  posvećen stradanju Hrvata u Vukovaru i Škabrnji

Vidi originalni članak
U pismu se između ostalog kaže:

Potaknuti teškom političkom situacijom u Hrvatskoj i Herceg-Bosni, mi mladi Hrvati u SAD i Kanadi,  koji smo kao djeca preživjeli stahote Domovinskog Rata i izgubili svoje najmilije već neko vrijeme radimo na promociji Istine o Domovinskom Ratu u američkoj i kanadskoj javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrađuemo dokumentarce sa prijevodom na egleskom jeziku koji će se prezentirati američkoj, kanadskoj i latinsko-američkoj javnosti, portalima i TV kućama, jer je činjenica da istina o Domovinskom Ratu kao i o sadašnjoj teškoj politickoj situaciji u Hrvatskoj je gotovo uopće nepoznata.

Naš najnoviji video je posvećen žrtvama masakra u Škabrnji i Vukovaru, kao i svim hrvatskim braniteljima. Mi smo ga napravili samo s jednom namjerom- da odamo duboko poštovanje žrtvi cijelog hrvatskog naroda i njenih branitelja. Pozivamo sve gledatelje videa da dobro pogledaju ove branitelje, jer većina njih više nije živa, te da sebi i nama odgovore na jedno jednostavno pitanje : "Dokle ćemo mirno podnositi izdaju i pljačku Hrvatske?"

Nas mladih Hrvata je preko 300 000 moralo otici iz izdane i opljačkane Hrvatske i Herceg-Bosne, nakon što je nasa zemlja natopljena krvlju nasih oceva! Nama ne trebaju i ništa nam ne znače nikakve Povorke Ponosa sa političarima koji su svi od reda izdajnici Hrvatske.

 

Vezani članci