SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađen je Gabriel Matijević

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pronađen je Gabriel Matijević (19), koji je bio nestao prije četiri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Indexu potvrđeno iz osječko-baranjske policije, Gabriel je pronađen u Zagrebu. Pronašli su ga večeras u 19:05 policajci VII. policijske postaje, koja pokriva područje Trešnjevke. Bio je u svom Peugeotu 206, kojim je i otišao iz Poganovaca pokraj Đakova u četvrtak rano ujutro. 

Gabriel je dobro i uskoro će se vidjeti s ocem, koji ga je došao tražiti u Zagreb. 

Spavao u automobilu na zagrebačkoj Trešnjevci

Gabrijelovog oca nakon gostovanja u RTL-u Danas nazvali su iz policije i rekli da je Gabriel spavao u automobilu na području Trešnjevke. Višednevna potraga za mladićem iz Slavonije tako je sretno  završila u Zagrebu.

Otac je ranije kazao kako je danas krenuo starom cestom iz Našica u nadi da će na toj ruti sresti sina. Stigao je u Zagreb nešto poslije 17 sati.

Ponovio je da je Gabriel viđen kako ulazi u Zagreb s autoceste, na izlazu Zagreb Istok, i da je pokušao platiti karticom na području Zagreba, no da mu je ta kartica bila odbijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac ne zna zašto je otišao od kuće. Sutra je trebao ići raditi u Njemačku

Kazao je kako ne zna zašto je Gabriel otišao od kuće.

"Stvarno ne znam, on je momak uredan, dobar je i trebao je doći k meni u Njemačku raditi. Ima kupljenu kartu za sutra navečer i nadam se da će se možda sutra pojaviti u zračnoj luci", kazao je.

Na pitanje misli li možda da nije htio ići raditi u Njemačku, odgovorio je: "Ne mislim zato što imam poruke kod svoje supruge Mije, gdje se njoj javio da je veoma radostan i da jedva čeka ići na posao."

Gabriel je večer prije nego što je nestao bio s prijateljem, a otac kaže da je i prijatelj šokiran i da nije bilo naznaka da bi išao nekamo ili nešto napravio. Kazao je i kako nema informaciju da Gabriel ima prijatelje u Zagrebu.

Gabriela je oko Poganovaca i u Đakovštini tražilo 40-ak dobrovoljaca uz policiju, vatrogasce i HGSS, no danas su stigle informacije koje su upućivale na to da je 19-godišnjak bio na području Zagreba. Na kraju je i pronađen u Zagrebu.

Vezani članci