NEVRIJEME POHARALO ČAZMU Srušen dalekovod, grad je bez struje, prevrnuti kamioni...

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Strašno nevrijeme pogodilo je danas Čazmu i napravilo ogromnu materijalnu štetu. Za sada još uvijek nema informacija ima li ozlijeđenih osoba, javlja MojPortal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako puno štete, raskrivenih korovova, smrskanih automobila, prevrnutih kamiona, porušenih drveća. Struje nema u cijelom gradu i kako sada stvari stoje neće je ni biti dan dva jer je srušen 35 kilovatni dalekovod, poručio je čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak, koji je trenutno sa županom Markom Marušićem u obilasku grada.

"To je snaga koju dugo nisam vidio. Informaciju o ozlijeđenim osobama još uvijek nemam. Sirene bruje po cijelom gradu", poručio je Pirak.

olujno nevrijeme,Čazma

Oštećena vozila

Policija također još nema informaciju je li netko u nevremenu stradao. Njima se uglavnom javljaju građani kojima je oštećena imovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

olujno nevrijeme,Čazma

"PU bjelovarsko-bilogorska zaprimila je nekoliko dojava građana o oštećenju njihove imovine uslijed nevremena. Uglavnom se radi o oštećenjima vozila uslijed pada stabala, za sada nemamo dojavu da je netko ozlijeđen", rekao je Saša Đorđević, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske.

olujno nevrijeme,Čazma

Kako doznaje MojPortal.hr, snažan vjetar srušio je krov poduzeća Čazmatrans na parkiralište.

olujno nevrijeme,Čazma

Vezani članci