MLADIĆ IZ BiH PODIGAO POLICIJU NA NOGE Lagao da je napadnut i zatočen kod susjeda u stanu u Istri

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pazinska policija je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine počinio kazneno djelo lažne uzbune, piše Index.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je utvrdila kako je osumnjičeni 6. srpnja od 1.50 do 3.10 sati mobitelom nekoliko puta nazvao operativno dežurstvo Policijske postaje Pazin s ispostavom Buzet te je lažno prijavio probleme zbog kojih mu je potrebna policijska intervencija. 

Muškarac je prvo rekao da ga uznemiravaju susjedi u Ulici Jurja Dobrile u Pazinu, a potom da je zavezan u stanu susjeda da bi u posljednjoj komunikaciji s policijskom postajom rekao kako je uspio pobjeći nakon što je bio fizički napadnut i zatočen.

Policijski službenici postupali su po dojavama 24-godišnjaka te su utvrdili kako je osumnjičeni lažno obavijestio policiju o događaju koji iziskuje hitno djelovanje, odnosno utvrdili su da je počinio kazneno djelo. Policija će protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku", objavila je policija.

Vezani članci