Grabar Kitarović: Neka Josipović kaže je su li pregovori za ulazak u EU bili promašena politika

Vidi originalni članak

...što misli pod time da je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija za njezina mandata vodilo krivu politiku, podsjetivši da je otvorila i vodila pregovore za članstvo u Europskoj uniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka Ivo Josipović kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku? U vrijeme dok sam bila ministrica otvorila sam i vodila pregovore za članstvo u Europskoj uniji. Povela Hrvatsku na putu u članstvo u NATO-u. Hrvatska je izabrana u članstvo Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda", odgovorila je Josipoviću Kolinda Grabar Kitarović i pozvala ga neka kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku.

Na svojoj Facebook stranici upitala je što je bolje kada se to usporedi s s njegovih pet godina mandata. "Usporedite to s njegovih pet godina nikakvih rezultata i recite mi što je bolje? Veselim se sučeljavanju s njime!", napisala je Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju na svojoj Facebook stranici.

Predsjednik Republike i predsjednički kandidat Ivo Josipović u subotu je na primjedbu njegove protukandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović da je u svom mandatu potrošio 240 milijuna kuna da bi šutio i "nesposobnu Vladu ne bi pozvao na odgovornost" odgovorio da je ona u samo jednoj godini kao ministrica na promašenu vanjsku politiku potrošila 530 milijuna kuna. "Očito je krenula na tečaj računovodstva", izjavio je.

izvor: Hina

Vezani članci