VIDEO  Dvojac na granici kod Dubrovnika uhićen s 11 kilograma heroina, pronašao ih je policijski pas Hunt

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Policijski pas Hunt pomogao je svojim kolegama iz Postaje granične policije Gruda da kod dvojice državljana Albanije otkriju 11,35 kg heroina pakiranog u 20 paketa skrivenog u prepravljenom prostoru vozila ispod mjenjača brzina i naslona za ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Kad su u utorak oko 11:30 sati stigli na granični prijelaz Karasovići, policajci su profiliranjem izdvojili 30-godšnjaka i 44-godišnjeg suputnika u vozilu na stranu i pozvali svog četveronožnog detektiva Hunta koji je pozitivno reagirao na prisutnost droge u središnjem dijelu vozila, prenosi Jutarnji list.

Uhićenje albanaca

Auto u kojem se nalazio heroin

Po nalogu suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku pretraženo je vozilo kojom i nađeno 20 paketa s ukupno 11 kg heroina. Vozač i suvozač su uhićeni, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su heroin imali namjeru prevesti iz Albanije na zapadnoeuropsko tržiše. Vozač i suvozač su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićenje albanaca

U mjesec dana ovo je druga velika zapljena droge na Karasovićima. Podsjećamo, 14. prosinca prošle godine, policajci su zajedno s carinicima u autobusu albanskih oznaka pronašli 5,4 kg heroina i 5,6 kg kokaina čije je odredište također bilo zapodnoeuropsko tržište.

U dvije godine dubrovačka policija zaplijenila čak 240 kg heroina.

Vezani članci