16 PRIVEDENIH Policija u navijačkom kombiju našla 43 drvene palice, bengalke, fantomke ...

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jutros oko 7 sati u Splitu u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, na parkiralištu u blizini udruge navijača 'Torcida', policija je tijekom provođenja mjera osiguranja današnje utakmice Hajduk - Rijeka uočila skupinu ljudi koja se nalazila uz kombi osječkih registracija, piše Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se ta skupina pokušala udaljiti, policajci su pretražili kombi. Utvrđeno je da su se u kombiju nalazile 43 drvene palice, šest palica od električnog kabla, dvije teleskopske palice, dva električna kabla, sve redom predmeti podesni za napad i ozljeđivanje.

Također su pronađene i oduzete 21 bengalka i dvije fantomke. Šesnaest osoba je privedeno u prostorije policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Policija još jednom apelira na navijače i sve posjetitelje nogometnih utakmica i drugih javnih okupljanja da se pridržavaju Zakona o javnom okupljanju, Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i drugih propisa, kako bi sve prošlo bez narušavanja javnog reda i mira, oštećenja imovine, ozljeđivanja osoba te drugih oblika protupravnog ponašanja.

Vezani članci