Tuzla se avionom povezuje sa još jednom europskom destinacijom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Niskotarifni avio-prijevoznik Wizz air uvest će nove letove iz Beograda, Tuzle i Skoplja do Salzburga od 2. i 3. srpnja, piše portal Exyuaviation. Naime, letjet će dva puta tjedno iz svakog od tih gradova avionom Airbus A320.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nove najave došlo je samo dan nakon što je taj avio-prijevoznik objavio kako uvodi letove od Milana do Prištine u srpnju. Wizz air je priopćio kako će nakon krize izazvane pandemijom koronavirusa potražiti nove prilike i na njih usmjeriti svoje kapacitete, piše portal.

Na te tri linije, avio-kompanija neće imati direktnu konkurenciju, iako Air Srbija leti na liniji između Niša i Salzburga, navodi B92.

"Svjesni smo da će biti kratkotrajnog pada tražnje zbog koronavirusa, pa smanjujemo svoje kapacitete u skladu sa time, ali ne zatvaramo nijednu rutu niti bazu", rekao je osnivač avio-kompanije Wizz air József Váradi komentirajući novu odluku.

Dodao je da samo smanjuju frekvenciju letova na određenim linijama. Također je istaknuo da nastavljaju naručivati avione i do lipnja će biti 22 nove narudžbe, čime će flota kompanije značajno narasti, pa se zato uvode nove rute, a moguće i nove baze.

Počevši od srpnja, putnici će moći putovati sa aerodroma u Salzburgu u Tuzlu, Beograd, Larnaku, Kijev, Bukurešt i Skopje. Karte za ove destinacije se već mogu bukirati putem službene stranice avio kompanije i preko mobilne aplikacije avioprijevoznika, a cijene se kreću od 14,99 EUR. Linija Salzburg – Tuzla letjet će svakog četvrtka i nedjelje, počevši od 2. srpnja 2020.

Vezani članci