Sarajevski kiseljak gradi novu tvornicu u Kreševu

Vidi originalni članak

Vrijednost cjelokupne investicije iznosi oko 20 milijuna maraka, a s početkom rada punionice planirano je zapošljavanje 30 radnika koji će proći posebnu obuku za rad na novim proizvodnim linijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na pripremi ovog projekta radi se već duži niz godina, a sada smo konačno ušli i u realizaciju. S ponosom moram reći da je ovo vrlo značajan korak za Sarajevski kiseljak i vjerujem prekretnica u daljnjem razvoju kompanije. Novi proizvodi koje ćemo ponuditi će kao i svi naši dosadašnji proizvodi biti vrhunske kvalitete, stoga sam siguran da će naći put do srca naših potrošača", izjavio je predsjednik Uprave Sarajevskog kiseljaka Tomislav Slišković.

Projekt gradnje i stavljanje u pogon nove tvornice na površini od 30.000 metara četvornih značajno će povećati proizvodne kapacitete Sarajevskog kiseljaka te omogućiti proizvodnju negazirane prirodne mineralne vode, aromatiziranih voda i sokova.

Proizvodi s linije u Kreševu bit će namijenjeni kako domaćem tako i ino tržištima. Proizvodnja negazirane prirodne mineralne vode počet će ove godine, dok je početak proizvodnje aromatiziranih voda i sokova planiran za narednu godinu, priopćeno je iz Sarajevskog kiseljaka.

Fena

Vezani članci