Poznata imena deset kandidata za mjesto direktora Aluminija d.d. Mostar

Vidi originalni članak
Pristigle su prijave otvorili članovi ranije imenovanoga povjerenstva te su članove Nadzornoga vijeća upoznali s imenima deset osoba koji su uredno dostavili ukupnu traženu dokumentaciju. U natječaju za imenovanje na dužnost direktora Društva sudjeluju gospoda: Milorad Bahilj, Tihomir Bradvica, Vjekoslav Domljan, Amir Kazić, Željko Kordić, Marinko Ostojić, Tomislav Perić, Davor Šimić, Zdenko Šimunović i Zlatko Topić.

Članovi spomenutoga povjerenstva, koji su ujedno i članovima NV-a Aluminija, u nastavku će predviđenoga postupka obaviti izravne razgovore sa svakim od pobrojanih kandidata, nakon čega će predsjedniku NV-a Društva dostaviti bodovni popis te će Nadzorno vijeće na sljedećoj sjednici, sukladno tomu popisu, imenovati prvoga čovjeka Aluminija na mandatno razdoblje od četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aluminijevi su vijećnici danas usvojili i djelatni kalendar za sljedeću godinu, kao i nekoliko odluka, vezanih za imenovanje unutar-tvorničkih povjerenstva za rješavanje niza tekućih pitanja. Odgovorne su ih osobe unutar Aluminija upoznali sa stanjem s provedbom raspisanih natječaja, stanjem u proizvodnji, financijama, kadrovima i drugomu.

aluminij.ba

Vezani članci