Otvorena Wizz Air baza u Sarajevu: Do Stockholma za 30 eura

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Wizz Air, aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Europi, svečano je otvorila svoju bazu u Sarajevu. Na ceremoniji održanoj na Međunarodnom aerodromu Sarajevo priopćene su i vijesti o uspostavljanju još jedne aviolinije. Wizz Air je listi gradova sa kojima će povezati Sarajevo dodao i Stockholm. Karte na ovoj ruti se mogu rezervirati putem web stranice wizzair.com ili mobilne aplikacije po cijenama već od 58,99 KM/29,99 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baziranjem modernog aviona Airbus A320, Wizz Air sada iz Sarajeva nudi letove na devet linija prema sedam zemalja. Kako je već najavljeno, od svibnja 2021. kreću letovi ka destinacijama: Brussels Charleroi, Copenhagen, Dortmund, Eindhoven, Gothenburg, Memmingen, Basel-Mulhouse-Freiburg (Euroairport) i Paris Beauvais, a od 16. srpnja i prema Stockholmu (Aerodrom Skavsta).

Putnici koji budu putovali iz i u Sarajevo moći će uživati u niskim cijenama, kao i ugodnim i sigurnim letovima avionima najnovije generacije. Uspostavljanjem baze u Sarajevu otvaraju se nova radna mjesta u aviokompaniji, ali i drugim industrijama.

Wizz Air je aviokompanija sa investicijskim kreditnim rejtingom i flotom prosječne starosti 5,4 godina koja se sastoji od najefikasnijih i najodrživijih uskotrupnih aviona trenutno dostupnih na tržištu, Airbus A320 i Airbus A320neo. 

Wizz Air osigurava putnicima rezervacije s povjerenjem. Ukoliko želite biti potpuno mirni, omogućeno vam je da karte rezervirate uz paket putnog osiguranja koji uključuje troškove oporavka od Covid-19 i WIZZ Flex. Opcija WIZZ Flex omogućava putnicima da otkažu let do tri sata prije polaska bez ikakve naknade, nakon čega 100-postotni iznos cijene njihove karte biva odmah nadoknađen Wizz kreditom.

Uz fleksibilan buking i policu osiguranja, korisnici također mogu koristiti interaktivnu mapu za planiranje putovanja i provjeriti na koje destinacije mogu putovati i koje su aktualne informacije o pravilima u tim zemljama. Ova mapa se svakodnevno dopunjava novim informacijama, a nudi i relevantne linkove ka web stranicama lokalnih vlada, korisne stranice o putovanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wizz Air je također uveo novu eru sanitarnih putovanja sa pojačanim higijenskim mjerama kako bi se osigurali zdravlje i sigurnost putnika i posade, navedeno je u priopćenju.

Vezani članci