Konzum svoje kupce vodi u Norvešku na Europsko rukometno prvenstvo

Vidi originalni članak

Povijesni rezultat Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja se prvi put plasirala na europsko prvenstvo s ponosom su dočekali u kompaniji Konzum. Ideja da Konzumovi kupci budi dio ove velike i značajne sportske priče rezultirala je velikom nagradnom igrom „Konzum te vodi na Euro“, koja u Konzumu počinje 01. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurni smo da veliki broj naših vjernih kupaca želi direktno sa tribina bodriti našu rukometnu reprezentaciju, te smo odlučili 10 najsretnijih nagraditi putovanjem u Norvešku na rukometnu utakmicu Norveška – BiH, koja će se igrati u Trondheimu 10. siječnja sljedeće godine. Vjerujemo da će to za njih biti nezaboravno iskustvo. “ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Namjera Konzuma je omogućiti što većem broju kupaca da sudjeluju u nagradnoj igri, te su propozicije i uvjeti za sudjelovanje vrlo jednostavni. Dovoljno je da kupac na računu za obavljenu kupovinu u Konzumu ima bilo koja tri proizvoda partnera projekta koji su objavljeni u Konzumovom katalogu ili da račun ima vrijednost 20KM ili više, te da posebni kod sa računa pošalje SMS porukom na broj 091 212 414 jedinstven za sve mobilne mreže u BiH.

„Nastojali smo sretnim dobitnicima omogućiti da bezbrižno putuju bez dodatnih troškova i uživaju kako u sportskom spektaklu naše rukometne reprezentacije tako i u obilasku Norveške. Putovanje obuhata tri noćenja u Trondheimu, avio karte sa svim plaćenim taksama i transferima, plaćene poreze i naravno ulaznicu za utakmicu. Iskoristio bih priliku zahvaliti se svim našim partnerima koji su prepoznali značaj ovog projekta, a našim kupcima poželjeti mnogo sreće u nagradnoj igri.“ – dodao je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Osim 10 putovanja u Norvešku, sudionici imaju prilku osvojiti i druge vrijedne nagrade, a to su 20 poklon vaučera u vrijednosti 100KM za kupovinu sportske opreme u prodavnicama Sport Vision, 50 poklon vaučera u vrijednosti 50KM za kupovinu u Konzumu i 50 poklon paketa proizvoda Konzumovih trgovačkih marki.

Nagradna igra će trajati do 30. studenoga, a javno izvlačenje sretnih dobitnika će biti upriličeno 6. prosinca u Konzum prodavnici u BBI centru u Sarajevu. Svi koji žele mogu prisustvovati izvlačenju dobitnika i prvi saznati imena putnika za Norvešku, ali i imena dobitnika 120 drugih vrijednih nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljne upute za učestvovanje u nagradnoj igri kao i sve ostale informacije dostupne su na www.konzum.co.ba.

Vezani članci