FOTO/VIDEO  BS Telecom Solutions d.o.o na Sajmu gospodarstva Mostar 2018.

Vidi originalni članak

...kao proizvođač, isporučitelj i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sustava, koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i vlastitim tehnološkim istraživanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„U posljednjih šest godina smo prisutni kao tvrtka koja se bavi traffic management sistemima. Želim istaknuti kako smo opremili preko 25 kilometara tunela u cijeloj regiji. Održavamo naplatni sustav na autoputevima u BIH i prisutni smo na tržištu zapadne Europe", kazao je Edin Gazić iz sektora za nabavke i prodaju.
Koncept rješenja koje nude je uvijek u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata i zasnovan je na međunarodnim standardima iz telekomunikacijskih i informacijskih oblasti.

Glavni cilj BS Telecom Solutions-a je da izgradnjom odgovarajućeg sustava klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i da poveća vlastitu profitabilnost.
Zbog težnje ka stalnom napredovanju i zadovoljenju zahtjeva kupaca, konstantnim poboljšanjem usluga i proizvoda, BS Telecom Solutions je uspostavio sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa standardom ISO 9001:2008.
BS Telecom Solutions je jedna od tvrtki partnera JP Autoceste FBIH na izgradnji Koridora Vc. Posjetiti ih možete na štandu u Paviljonu 2 sajma gospodarstva Mostar 2018.

Vezani članci