ŽZH U samo jednom danu zabilježeno sedam prometnih nezgoda

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na području Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) jučer, 18. siječnja 2024. godine, zabilježeno je ukupno sedam prometnih nezgoda. Četiri su se dogodile u Grudama, te po jedna u Širokom Brijegu, Ljubuškom i Posušju. Kako je navedeno u biltenu Operativnog centra civilne zaštite ŽZH, u prometnim nezgodama sudjelovalo je trinaest vozila, a devet osoba zadobilo je tjelesne ozljede. U pojedinim nezgodama nastala je samo materijalna šteta, a u nastavku pogledajte detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer u 15:55 sati, dogodila se prometna nezgoda u Ružićima (Grude) u kojoj su sudjelovala dva vozila. Nastala je veća materijalna šteta. 

Jučer u 16:15 sati, u prometnoj nezgodi u Knešpolju (Široki Brijeg) sudjelovala su također dva vozila, a nastala je manja materijalna
šteta. 

Jučer u 17:25 sati, u prometnoj nezgod u ulici Gojka Šuška (Grude) tri osobe zadobile su tjelesne ozljede, a na automobilima je nastala veća materijalna šteta. U nezgodi su sudjelovala dva vozila.

Jučer u 19:00 sati, sudarila su se dva vozila u ulici Hrvatskih branitelja (Ljubuški). Nastala je manja materijalna šteta. 

Jučer u 20:20 sati, jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede u prometnoj nezgodi u ulici Franje Tuđmana (Grude). U nezgodi su sudjelovala dva vozila na kojima je nastala veća materijalna šteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer u 20:35 sati, došlo je do samoslijetanja vozila u Sobaču (Posušje). Na svu sreću, zabilježena je samo veća materijalna šteta, a nije bilo ozlijeđenih osoba.

Jučer u 21:35 sati, u prometnoj nezgodi u Sovićima (Grude), pet osoba zadobilo je tjelesne ozljede. U nezgodi su sudjelovala dva vozila na kojima je nastala veća materijalna šteta.

Iz automoto saveza u Bosni i Hercegovini upozoravaju vozače kako se prometuje po mokrim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima. Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravaju na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Vezani članci