Zločini koji su potresli Bosnu i Hercegovinu

Vidi originalni članak

Građani sve više strahuju za svoju sigurnost, a kako i ne bi. Jučer se u Goraždu desilo trostruko ubojstvo. Izvjesni Nezir Kamenica (1996. godište) je na spavanju ubio majku, nanu i očuha, a istraga još traje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazar Draško, tužitelj koji rukovodi istragom, je za sarajevske medije potvrdio da je 21-godišnji Nezir članove svoje obitelji ubio sjekirom na spavanju, nakon čega se uputio u bijeg. On se policiji danas predao u sarajevskom naselju Ilidža.

Ovo je treći stravični zločin u BiH od početka ove godine.

Muhamed Kadirić uhićen je 24. veljače zbog sumnje da je u naselju Vrhpolje u Sanskom Mostu iz vatrenog oružja ubio Safeta Kadirića, Elkaza Razića i Emira Bajrića.

Muhamed Kadirić je nakon ubojstva, tvrde mještani, otišao do prvih susjeda i rekao im da zovnu policiju jer je ubio tri čovjeka.

Sabahudin Habib je 22. ožujka u mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa automatskom puškom izrešetao dva službenika Županijske uprave za šumarstvo Ferida Rahmanovića i Omera Bašića, te Ševku Draginovića, koji je bio angažiran za izvoz nelegalno posječenih stabala na tom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskom izvješću, Habiba su njih trojica pokušala spriječiti u krađi šume, nakon čega je on ispalio rafal.

Da stvar bude gora, u posljednih mjesec dana u BiH je zabilježeno sedam samoubojstava i dva pokušaja.

Dnevni avaz

Vezani članci