ZBOG UBOJSTVA USRED DANA Dvojica osumnjičenih pretukli i izboli 30-godišnjaka

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo Tuzlanske županije (TŽ) predložilo je određivanje mjere pritvora za Frančeska H. (20) i Musu H. (54), obojica iz Živinica, zbog sumnje da su u ponedjeljak, 22. studenog ove godine, oko podneva na raskrsnici u tuzlanskom naselju Irac ubili Nesiba Halilovića (30), koji je na tom lokalitetu duže razdoblje prodavao maramice, navodi 'Dnevni avaz'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preliminarni rezultati istrage govore kako su dvojica osumnjičenih i Halilović bili akteri tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba, a koja se dogodila 20. studenog ove godine.

Osumnjičeni su, kako je navedeno, došli kombijem u tuzlansko naselje Irac, gdje se nalazio i oštećeni, te su ga napali koristeći nož i palicu i nanijeli mu više ozljeda od kojih je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Postupajući tužitelj donio je naredbu o obavljanju obdukcije tijela preminulog kako bi se utvrdili točni uzroci smrti, piše 'Avaz'. Također, iz Tužiteljstva TŽ se navodi, da će biti izdate naredbe za potrebna vještačenja te se poduzimaju i druge istražne radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti u vezi s ubojstvom.

Vezani članci