UZELA JOJ 14.800 KM Žena iz Hercegovine tvrdi da ju je prevarila "Vidovita Vladimira"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprava Trebinje u suradnji s Okružnim javnim tužiiteljstvom Trebinje, poduzimaju mjere i radnje na dokumentiranju kaznenog djela „Prijevara“, kojim je osoba S.G. oštećena za 14.800 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Policijskoj postaji Trebinje 25.10.2021. godine, osoba inicijala S.G. iz Trebinja prijavila je u posljednja četiri mjeseca više puta u kontakt stupila s nepoznatom osobom iz Republike Srbije, koja se predstavila kao vidovnjakinja i prorok pod imenom „Vidovita Vladimira“, a vezano za zdravstvene probleme koje ima njena duševno oboljela kćerka. 

Nepoznato osoba ju je dovela u zabludu da će izliječiti njenu kćerku, ako uplati novac. Osoba inicijala S.G. je u više navrata uplaćivala različite novčane iznose, ukupne vrijednosti oko 14.800 KM. Nakon što joj nepoznata osoba nije pomogla u liječenju njene duševno oboljele kćerke, S.G. je shvatila da je u zabludi i da je prevarena. 

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju, koji je naložio policijskim službenicima da poduzmu sve mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i dokumentiranja kaznenog djela „Prijevara“.

S obzirom na sve navedeno Policijska uprava Trebinje još jednom apelira na građane da budu oprezni i da poduzmu adekvatne mjere s ciljem zaštite od prijeevara i sprječavanja izvršenja kaznenih djela na vlastitu štetu, te da slične ponude i oglase prijave policiji, , priopćeno je iz PU Trebinje.

Vezani članci