UŽAS U SPLITU Mladić teško ranjen tijekom igranja ruskog ruleta

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Do teškog ranjavanja mladića došlo je tijekom ruskog ruleta, verzija je događaja koje se drže osobe koje su bile u stanu na predjelu Zenta u Splitu. Oko 2.30 sati tijekom opasne igre iz revolvera je teške i po život opasne ozljede zadobio 26-godišnjak iz Splita, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić se nalazi u KBC-u Split i stanje mu još uvijek nisu uspjeli stabilizirati. Prema prvim informacijama, radi se o iznajmljenom apartmanu u kojem je bila skupina muškaraca.

U sitnim satima su posegnuli za oružjem i krenuli sa smrtonosnom igrom revolverom. Nakon ranjavanja, 26-godišnjak je hitno prevezen u bolnicu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Policija je ostale privela u službene prostorije, a kako se saznaje, među njima ima i poznatih pripadnika krim miljea iz Splita. Neki od njih u dosjeu već imaju delikte s pucnjavom tako da im vatreno oružje nije strano.

Očevidom rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, a već sada je jasno kako će biti potrebno obaviti niz vještačenja. Osim testiranja krvi i urina na opijate, jasno je kako će se svim sudionicima tražiti tragovi barutnih čestica na rukama.

Vezani članci