Uhićeni liječnici i farmaceuti orgijali s pjevačicama i manekenkama

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Naime, kako piše srpski Press, policija je imala najviše problema s njihovim neprestanim orgijanjima u jednom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima srpskog MUP-a akcija 'Karba', u kojoj su privedeni korumpirani liječnici i farmaceuti na čelu s direktorom Instituta za onkologiju dr. Nenadom Borojevićem, je u jednom trenutku došla u pitanje jer su stanari zgrade u kojoj su osumnjičeni pravili zabave neprestano prijavljivali policiji uznemiravanje i tražili intervenciju. Međutim, policija nije smjela reagirati jer bi to odgodilo privođenje cijele mafijaške skupine, piše jutarnji list.

- Susjedi su redovito zvali i prijavljivali nesnosnu buku i vriskove iz spomenutog stana. Tijekom jedne večeri bilo je i nekoliko poziva. Iako smo morali nismo mogli poslati intervenciju na tu adresu jer bi nam to ugrozilo akciju za koju su se skupljali dokazi, a i planirali smo sve objekte povezane s osumnjičenima privesti zajedno s njima - objasnio je Pressov policijski izvor.

'Kuća razvrata', kako je na vratima osumnjičenih napisao jedan od susjeda, nalazila se na adresi Mokroluška ulica u stanu broj osam. Prema informacijama, u orgijama su nastupale i neke poznate srpske pjevačice i manekenke.

- O imenima ne smijemo govoriti jer nisu radile ništa protuzakonito. Sumnjamo, no nemamo dokaze da su se bavile prostitucijom - ističe izvor.

Nakon uhićenja korumpiranih liječnika i farmaceuta stan broj osam je napušten i nitko ga više posjećuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mirno spavamo, a djeci na zatvaramo uši kako ne bi čuli urlike i gadosti. Tanki su zidovi pa se čuje i kad susjed progovori, a kamoli kad netko orgija - priča jedan od susjeda.

Dodaje i kako je bio iznenađen kada je u novinama vidio o kome se radi.

- Prepoznali smo dvojicu, Borojevića te načelnika pedijatrije Zorana Bekića i ne vjerujemo da su to radili u stanu. A djevojke su bile jako mlade i dotjerane. Prepoznali smo i jednu pjevačicu te neke poznate manekenke - zaključuje susjed M.T. koji je želio ostati anoniman.

Autor: Goran Vugrinec

Vezani članci