Ubio bivšu djevojku i njena brata dok su slavili rođendan

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U kafiću Amadeus u Benkovcu sinoć oko 22 sata dogodilo se dvostruko ubojstvo, a jedna je osoba teško ranjena. To je informacija iz zadarske policije nakon pucnjave u benkovačkom kafiću gdje se sinoć u neposrednoj blizini mjesta zločina okupilo mnoštvo mladih Benkovčana i očevidaca dvostrukog ubojstva i pokušaja samoubojstva.

Benkovčanin Stjepan Lovrić rekao nam je da je sve počelo dan prije kada je Marko Dukić (33) prijetio Marini Palavri Kamber (22), a ona je to jučer prijavila policiji koja, kako su nam rekli Benkovčani, na prijavu nije reagirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Večeras je Marko Dukić ušao u kafić i napao Marinu, što je vidio njezin 23-godišnji brat Marin Kamber koji ga je potjerao braneći sestru. No, Marko je izvadio pištolj i pucao u glavu Marini, a potom je potrčao za njenim bratom Marinom i pucao mu u prsa. Došao sam pomoći Marinu, a on mi je rekao neka pozovem hitnu. Kad sam istrčao van i vidio da nikoga nema, začuo sam još jedan pucanj i spazio na podu Marka Dukića koji se pokušao ubiti. Brat i sestra preminuli su, a koliko čujem, Marko se bori za život – rekao nam je sinoć Stjepan Lovrić dodajući da je Marina Palavra Kamber u noći kad je ubijena slavila rođendan te da je čuo da je prije bila u vezi s Markom Dukićem, piše večernji list.

Mještani su nam rekli da je Marina nekad bila konobarica u Amadeusu.

Policija nam sinoć nije ni potvrdila ni demantirala informaciju da je pokojna Marina prijavila da joj Marko Dukić prijeti ubojstvom.

Vezani članci