U Njemačkoj nestao 18-godišnji Hrvat, prije nestanka poslao poruku

Vidi originalni članak

U Njemačkoj je nestao 18-godišnji Damien Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić je otišao iz Frankfurta u petak, 8. studenoga. Zadnji put se javio porukom s nepoznatog Facebook profila iz Münchena 12. studenoga i od tada mu se gubi svaki trag, javljaju prijatelji obitelji koji sliku nestalog mladića dijele društvenim mrežama.

Damien Horvat je rođen u Slavonskom Brodu. U Frankfurtu je bio u posjetu (ne navodi se komu). Izgubio je dokumente te je prije povratka u Hrvatsku otišao u Generalni konzulat RH u Frankfurtu kako bi dobio putni list kojim se može putovati dok se ne pronađu osobni dokumenti, javlja Fenix magazin.

Visok je 170 cm, težak 60 kg, sitnije je tjelesne građe. U trenutku nestanka je imao sivu trenirku, jaknu tirkizne boje, tamno plave i zelene Adidas tenisice te sivo-crni ruksak marke Lonsdale.

Ne javlja se na mobitel, na društvenim mrežama nije aktivan. Damien odlično govori engleski jezik, njemački jezik donekle dobro.

Vijest o njegovu nestanku je prijavljena policiji te objavljena na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako itko ima bilo kakvu korisnu informaciju moli se da se javi policiji ili obitelji na broj mobitela 00385/955781650 ili putem e-mail adrese opg.brnic@gmail.com.

Vezani članci