U MOSTARU UHIĆEN DILER SA TJERALICE U stanu koji je koristio pronađena veća količina različitih droga

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Mostaru je danas operativnom akcijom pripadnika Odjela za posebne namjene Sektora kriminalističke policije (SKP) MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) uhićen 25- godišnji D.V. iz Sarajeva za kojim je bila raspisana tjeralica zbog prodaje opojne droge, potvrđeno je za Klix.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Operativnu akciju su proveli pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP-a HNŽ na osnovu usmene naredbe Općinskog suda Mostar, te izvršili pretres stana koji je koristio D.V. za kojim je bila raspisana tjeralica i za kojeg su prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na području Mostara.

Prilikom pretresa stana pronađena veća količina raznih vrsta opojnih droga i to 275 grama bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed, 316 komada tableta koje asociraju na opojnu drogu ecstasy, kao i oko 50 grama suhe zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuana, te vaga za precizno vaganje opojne droge.

Osumnjičeni Sarajlija je priveden od strane policije, a sa događajem je upoznat nadležni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Mostaru, koji će uhićenog proslijediti na daljnje postupanje Sudu u Sarajevu koji je za njim raspisao tjeralicu.

Vezani članci