U dva sudara 10 ozlijeđenih osoba, od kojih je četvero djece

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na magistralnoj cesti M-6, u mjestu Tasovčići u utorak oko 9:40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, sudjelovali su S.S. (1953.) iz Dretelja sa vozilom Mercedes i D.P. (1985.) iz Višića sa motociklom Piaggio.

Ozljede neutvrđenog stupnja zadobili su vozač motocikla i njegov suputnik D.S. koji su vozilom hitne pomoći Čapljina prebačeni u mostarsku zdravstvenu ustanovu. Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Čapljina su uradili očevid.

Sinoć oko 18 sati u Ulici Mostarska u Konjicu dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno osam osoba.

Sudionici ove prometne nesreće bili su R.Ć. (1987.) iz Konjica koji je upravljao vozilom Passat i A.T. (1989.) iz Konjica koji je bio za upravljačem vozila Tiguan.

Ozljede neutvđenog stupnja zadobila su oba vozača, te suputnici u Passatu I.Ć. (1984.), E.Ć. (2008.), A.Ć. (2012.), A.Ć. (2013.), I.Ć. (2008.), te suputnik iz Tiguana S.A. (1973.) iz Konjica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Konjic su uradili očevid, a o ovoj nezgodi je upoznat i dežurni tužitelj. Promet je u ovom dijelu Konjica bio potpuno obustavljen do 19:40 sati, navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Vezani članci