Tužiteljstvo ŽZH poziva građane da pomognu u pronalasku ubojice Lane Bijedić

Vidi originalni članak

Županijsko tužiteljstvo ŽZH pozvalo je sve građane ove županije koji imaju bilo kakve informacije o smrti Lane Bijedić da kontaktiraju županijsko tužiteljstvo ili MUP-u ŽZH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čvrsto vjerujem da će se razriješiti smrt L.B. iz Mostara, ali za to nam je potrebna pomoć građana, stoga Vas molim da objavite ovaj javni poziv kako slijedi:

 Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o aktu nasilja počinjenom prema L.B. (19) iz Mostar da iste dostave ovom Tužiteljstvu ili Upravi policije MUP-a ŽZH na telefonski broj: 039/830-808.

Uvjerenja smo da ćemo zajedno sa vama građanima i policijskim agencijama u BiH razriješiti smrt 19-godišnjakinje čije je beživotno tijelo pronađeno 6.10.2019. godine u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog.

Građanima se garantira zaštita u skladu sa Zakonom o zaštiti svjedoka pod prijetnjom i ugroženih svjedoka, navode iz županijskog tužiteljstva.

https://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/crna-kronika/ubijena-lana-bijedic-posljednji-put-vidjena-na-autobuskoj-stanici-u-capljini-na-mjestu-zlocina-nadjene-i-slusalice-172523#news_view

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hercegovina.info

Vezani članci