Tužiteljstvo ŽZH poziva građane da pomognu u pronalasku ubojice Lane Bijedić

10.10.2019

Županijsko tužiteljstvo ŽZH pozvalo je sve građane ove županije koji imaju bilo kakve informacije o smrti Lane Bijedić da kontaktiraju županijsko tužiteljstvo ili MUP-u ŽZH.

Čvrsto vjerujem da će se razriješiti smrt L.B. iz Mostara, ali za to nam je potrebna pomoć građana, stoga Vas molim da objavite ovaj javni poziv kako slijedi:

 Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o aktu nasilja počinjenom prema L.B. (19) iz Mostar da iste dostave ovom Tužiteljstvu ili Upravi policije MUP-a ŽZH na telefonski broj: 039/830-808.

Uvjerenja smo da ćemo zajedno sa vama građanima i policijskim agencijama u BiH razriješiti smrt 19-godišnjakinje čije je beživotno tijelo pronađeno 6.10.2019. godine u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog.

Građanima se garantira zaštita u skladu sa Zakonom o zaštiti svjedoka pod prijetnjom i ugroženih svjedoka, navode iz županijskog tužiteljstva.

https://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/crna-kronika/ubijena-lana-bijedic-posljednji-put-vidjena-na-autobuskoj-stanici-u-capljini-na-mjestu-zlocina-nadjene-i-slusalice-172523#news_view

Hercegovina.info

loading...