STRAVA U SRBIJI Muškarac ubio bivšu djevojku na ulici

Vidi originalni članak

Državljanin Crne Gore D. D. (28) osumnjičen za ubojstvo 25-godišnje D. J. na Grbavici u Novom Sadu uhićen je u četvrtak oko 18:30 sati na uglu ulica Narodnog fronta i Balzakove, saznaje 021.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi novosadska policija, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužiteljstvo u Novom Sadu.

Djevojka je ubijena danas oko 16 sati u Ulici Alekse Šantića ispred broja 48. Prema neslužbenim informacijama, djevojku je u prolazu zgrade nožem ubio bivši momak Dejan D. (28), koji je potom pobjegao svojim automobilom.

Djevojka je zadobila ubodne rane dušnika i grudnog koša. Njima je prijavljeno da je žena pala i da krvari na ulici, da bi nakon pokušaja reanimacije, liječnici mogli samo konstatirati smrt.

Ona je preminula na putu do Urgentnog centra. Neslužbeno, djevojka je iz Crne Gore i stanovala je na petom katu u zgradi ispred koje je ubijena.

Tijekom opsežne policijske akcija potrage za napadačem, policijski automobil se sudario sa osobnim vozilom Fiat Punto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prilikom, lakše su ozlijeđene dvije osobe, saznaje 021 u Hitnoj pomoći. Muškarac od 29 godina zadobio je ozljedu glave, a žena od 42 godine lakšu ozljedu kuka, te je zbrinuta u Urgentnom centru. 

 

Vezani članci