STRAVA U NJEMAČKOJ Sirijac silovao trudnu djevojku i sve snimao, tvrdi da je ona to htjela

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

"Htjela je da je povrijedim", rekao je u srijedu na Zemaljskom sudu u Dresdenu 24-godišnji Sirijac Sami M., koji je u veljači ove godine silovao svoju tada trudnu 23-godišnju djevojku Sarah K., te snimio nekoliko video snimaka svojim mobitelom. Je li on otac djeteta,  njemački mediji, koji izvještavaju o tom slučaju, ne navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sirijcu se sudi za više kaznenih djela. Prvi put je djevojku navodno silovao krajem siječnja, no on to opovrgava. Silovanje je ponovio 20. veljače, a tad je intervenirala i policija i uhitila ga", prenosi Fenix.

Prije užasnog događaja, prema optužnici, Sami M. je Sarah K. udario dva puta dlanom po licu i uhvatio za nadlakticu. Sirijac to demantira.

Sami M. koji je u Njemačku došao 2015.godine i radio kao kuhar i dostavljač, priznaje samo zločin kojeg je počinio 20. veljače.

Nekoliko dana prije 20. veljače, par se razdvojio, a zatim su se pomirili. 19. veljače su se ponovno razdvojili, a Sami M. se 20. veljače odvezao do stana svoje tad bivše djevojke kako bi uzeo svoje stvari. Navodno je bio pod utjecajem alkohola i droga.

"Izazivala me i htjela da je povrijedim", rekao je Sami M. na sudu.

Tužitelj je rekao kako je situacija u stanu toliko eskalirala da je postojao rizik za život žrtve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žrtva je te kobne noći uspjela pobjeći iz stana oko 3.30, istrčala je na ulicu i zaustavila automobil koji je prolazio. Sami M. je potrčao za njom i pokušao to spriječiti. No, Sarah je već ušla u automobil, vozač je nastavio voziti pa su zvali policiju koja je Samia M. pronašla u tramvaju, u blizini Albertplatza u Dresdenu. Uhićen je i od tada u pritvoru", navode iz policije.

Vezani članci