Strava i užas: Udavio ženu pertlom, jer ga je varala sa najboljim prijateljem!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Hambija je vidio da se Šaribana sastala i ljubila s njegovim prijateljem. Sačekao je da ljubavnik ode, a potom ubio ženu u šumi na Bežanijskoj kosi! Poslije zločina predao se zemunskoj policiji.

Kako Press saznaje, Hambija B. je u ponedjeljak oko 21 sat, pratio nevjenčanu suprugu Šeribanu I., sa kojom ima petero djece jer je sumnjao da ga vara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U naselju Željeznička kolonija, vidio je kako se Šaribana sastaje i ljubi sa njegovim najboljim prijateljem!

- Hambija u prvom trenutku nije reagirao. Sačekao je odlazak njegovog prijatelja i da supruga krene kući. Oko 22 sata sačekao je povratak supruge kući, pa ju je poveo u šetnju. Otišli su u šumu nedaleko od KBC "Bežanijska kosa" i okretnice autobusa broj 77. U šumi pored autoceste, kako pretpostavljamo, došlo je do svađe supružnika - kaže sugovornik Pressa blizak istrazi i dodaje:

- Pretpostavljamo da je Hambija napao Šeribanu jer ga je varala. Bio je ljut i razočaran, osobito jer ga je prevarila s njegovim prijateljem. Onda je udario nesretnu ženu i oborio je na zemlju. Kada je pala, Hambija je skočio na nju, rukama je uhvatio za vrat i počeo je daviti. Ona je ostala bez svijesti. Hamdija je izvadio pertlu sa njene obuće i nastavio je daviti. Kada je vidio da je mrtva, ubojica je otišao sa mjesta zločina.

U policiji kažu da je Hambija B. nakon ubojstva otišao kući u ulici Vojni put u Zemunu. On ima petoro djece iz nevjenčane zajednice s Šeribanom I. Djecu je odveo kod svoje sestre.

- Hambija je ujutro otišao u policijsku stanicu u Zemunu. Čudno se ponašao i nepovezano je pričao. Policajcima je bilo sumnjivo njegovo ponašanje i počeli su ga ispituju zašto je došao. On je priznao da je zadavio ženu jer ga je varala sa najboljim prijateljom - kažu u policiji i dodaju da su nakon priznanja ubojstva inspektori zajedno sa Hambijom otišli na mjesto zločina na Bežanijskoj kosi gdje su pronašli tijelo nesretne žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Press

Vezani članci