SREBRENICA Mjesec dana pritvora zbog brutalnog napada na policajca

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Osnovnom sudu u Srebrenici određen je jednomjesečni pritvor za pet osoba osumnjičenih da su blokirale cestu i napale policajca čiji su inicijali M.J. koji nije bio na dužnosti na regionalnom cestovnom pravcu Bratunac-Skelani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik ovog suda Sead Alić izjavio je Srni da je osumnjičenima sinoć kasno, nakon održanog ročišta, određen pritvor od 30 dana zbog mogućeg bjekstva, utjecaja na svjedoke i prikrivanja dokaza.

Osobe čiji su inicijali D.I., B.C., M.S., N.S. i S.J. osumnjičene su da su u noći, u nedjelju, 16. listopada, u 3:10 sati u mjestu Bjelovac kod Bratunca počinile kazneno djelo 'Nanošenje teške tjelesne ozljede' i 'Oštećenje tuđe stvari'.

Na rješenje o određivanju pritvora ove osobe imaju pravo žalbe kaznenom vijeću Osnovnog suda u Srebrenici. Osumnjičeni su pronađeni i uhićeni u selu Obadi kod Srebrenice nekoliko sati nakon napada na policajca.

Policijska uprava Zvornik jučer je priopćila da su privedeni predati Okružnom javnom tužiteljstvu Bijeljina uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima.

Policijskoj postaji Bratunac je 16. listopada oko 3:10 sati prijavljeno da su policajca M.J., koji nije bio na dužnosti, dok je upravljao svojim automobilom u mjestu Bjelovac na regionalnoj cestiBratunac-Skelani presrela dva putnička motorna vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz dva vozila je, kako je prvobitno priopćeno, izašlo 10 nepoznatih osoba koje su ga fizički napale i udarale palicama, te oštetile njegov automobil. Nekoliko sati kasnije bratunačka policija je otkrila i uhitila pet osumnjičenih.

Vezani članci