Šokatno: Učiteljice drogirale i silovale učenike

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Jedan od najdrastičnijih slučajeva zabilježen je u Massachusettsu. Bivša učiteljica Kristina Meckalm osuđena je na dvije godine i pet mjeseci zatvora, kao i na deset godina zabrane rada zbog silovanja i drogiranja 13-godišnjeg učenika.

Meckalmova (29) je uhićena u siječnju 2009. godine i osuđena je zato što je silovala dječaka čak 300 puta gotovo dvije godine. Prvi seks sa 13-godišnjim dječakom ona je imala u veljači 2006. godine, koristeći alkohol i marihuanu da bi ga uvjerila. Njihova seksualna veza završena je gotovo dvije godine kasnije, kada je dječak, tada star 15 godina, počeo se interesuje za djevojčice svojih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednoj izjavi otac dječaka nazvao je učiteljicu "pravim predatorom i monstrumom", koja mu je uništila život.-Dovodili ste moja dva sina u smrtonosni rizik toliko mnogo puta, a ja to nisam znao, drogirali ste ih i opijali bez trunke obzira prema njihovom zdravlju, samo da biste ispunili svoje sebične potrebe - rekao je otac.

U Pennsylvaniji Nikol Zak (25), bivša učiteljica Kršćanske škole, uhićena je prošlog tjedna nakon što je, navodno, imala intimne odnose sa 15-godišnjim učenikom.

Dječak je policiji rekao da je seks upražnjavao s učiteljicom nekoliko puta u njenom stanu.

blic.rs

Vezani članci