SAKRILI SE U BUDVI Državljanin BiH uhićen po tjeralici Interpola, s njim uhićeni i Rusi

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Budvanska policija je u suradnji sa službenicima Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku suradnju u ponedjeljak uhitila tri međunarodno tražene osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Uprave policije (UP) Crne Gore kazali su da su na osnovu operativnih saznanja policijski službenici su na području općine Budva pronašli i lišili slobode M. T. (40) iz Bosne i Hercegovine, za kojim je raspisana tjeralica NCB Interpol-a Sarajevo zbog kaznenih djela 'Teške tjelesne ozljede' i 'Teške krađe', navodi crnogorski portal 'Vijesti'.

"Slobode su lišeni i A. U. (39) i A. M. (52), državljani Ruske Federacije, za kojima su raspisane međunarodne tjeralice NCB Interpol-a Moskva zbog kaznenog djela 'Mito - davanje mita u izuzetno velikim razmjerima' koje je izvršila organizirana grupa", kazali su iz UP.

Dodaju da su nakon dobivanja informacija od strane NCB Interpola Podgorica u vezi sa traženim osobama, službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja sigurnosti Budva su u vrlo kratkom vremenskom razdoblju, poduzimajući opsežne provjere i aktivnosti na više lokacija u Budvi, utvrdili gdje se nalaze tražene osobe i iste lišili slobode na osnovu međunarodnih tjeralica.

Oni će, zaključuju iz UP, biti privedeni sucu za istragu Višeg suda u Podgorici na daljnju nadležnost.

Vezani članci