S ljubavnikom pretukla i opljačkala bivšeg muža

Vidi originalni članak
Naime, još uvijek je u tijeku podjela bračne imovine zbog čega je 64-godišnjakinja dijelila krov s bivšim partnerom. Utjehu je u međuvremenu našla u puno mlađem muškarcu, koji je, međutim, mahom iskorištavao njezine osjećaje.

» Je li nevjerojatna ljubavna priča između 64-godišnjakinje i 26 godina mlađeg muškarca kumovala brutalnom razbojništvu nad njezinim 73-godišnjim bivšim suprugom trebao bi rasvijetliti sudski postupak što je u tijeku na Županijskom sudu u Zagrebu. Optuženičku klupu tamo dijele 38-godišnji Miodrag Ilišin, Tomislav Špiček (37) i 64-godišnja Željka Bučar. Prema optužnici, Ilišin je bio u ljubavnoj vezi s 64-godišnjakinjom te su zajedno sa Špičekom skovali plan kako se domoći novca što ga je imao njezin bivši suprug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je par bio razveden, Željka Bučar i dalje je stanovala u kući svog muža Mije u Slanovečkoj cesti 5. Naime, još uvijek je u tijeku podjela bračne imovine zbog čega je 64-godišnjakinja dijelila krov s bivšim partnerom. Utjehu je u međuvremenu našla u puno mlađem muškarcu, koji je, međutim, mahom iskorištavao njezine osjećaje. Naime, Ilišin je do sada već višestruko osuđivan, a kako nije imao nikakvih prihoda iskoristio je prisnost sa Željkom Bučar. Na kraju se s njim, kako tvrdi tužiteljstvo, upustila i u planiranje razbojničkog prepada. Upravo ona nabavila je kapu za maskiranje i dva para rukavica, te samoljepljivu traku s kojom su 12. siječnja ove godine oko pet sati ujutro upali u stan Mije Bučara. Prije toga iz Željkinog stana uzeli su i alat za obijanje žbuke kojim su u idućem trenutku nasrnuli na 73-godišnjaka. Tom metalnom alatkom, te staklenom bocom, rukama i nogama izudarali su ga po tijelu i glavi. Tako teško ozlijeđenog vezali su ga i tražili da im prizna gdje drži novac. Bučar im je uplašen sve rekao, pa su mu uzeli oko 4.500 kuna, 100 eura i mobitel. Željka im je pak omogućila da pobjegnu kroz njezin stan prema ulici i obližnjoj autobusnoj stanici. Nesretni 73-godišnjak u ovom je napadu teško ozlijeđen, polomljeno mu je nekoliko rebara i prstiju, a zadobio je i razderotine po glavi.

I dok se Ilišin i Špiček od kraja siječnja nalaze u istražnom zatvoru, 64-godišnja Željka puštena je da se brani sa slobode, te ponovno sa svojim bivšim suprugom dijeli krov u Slanovečkoj ulici.


novilist.hr

Vezani članci