RACIJA POLICIJE Djevojke priznale prostituciju; Uhićeni i bivši robijaši

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dvije od šest djevojaka, koje su protekle noći zatečene u lokalu 'Caribic Dance', u sklopu hotela 'Ćetojević' u Banja Luci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom, potvrdili su izvori 'Nezavisnih novina'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U objektu je, kako navode sugovornici tog medija, zatečeno šest djevojaka, koje su inače radile kao plesačice, od čega su dvije Banjalučanke, a preostale četiri iz Srbije, s tim što nisu prijavile boravak u Banja Luci. Pripadnici Policijske uprave Banja Luka su protekle noći realizivali akciju 'Dolar', a koja je usmjerena na otkrivanje prostitucije i zloupotrebe droge.

'Nezavisne novine' neslužbeno saznaju da je policija u ovaj objekat ušla oko 23:15 sati, te je utvrđeno da je radio uprkos odlukama po kojoj može raditi do 22 sata. Unutra je zatečeno oko 20 gostiju i svi su legitimirani.

"U objektu su zatečena četiri državljanina  Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jedne osobe je pronađen kokain", ističu sugovornici 'Nezavisnih'. Kako dodaju izvori, uhićeno je 11 osoba, a među njima i vlasnik lokala Lari Ž.  iz Prnjavora.

"Uhićene su i Adna M. i Nina Š. iz Banja Luke, te Marta V., Ana S., Zvezdana D. i Nina K. iz Srbije", kažu sugovornici. Isti izvori, upućeni u istragu, dodaju da je uhićen i  Bernard Ć., državljanin Slovenije, te da je kod njega pronađen kokain.

"Uhićen je i državljanin Slovenije Alen D., koji je izdržavao zatvorsku kaznu od tri godine za drogu. Pao je i Mirhad F., državljanin Slovenije i BiH. On je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila. Među uhićenima je i Miroslav S., inače državljanin Slovenije, koji je uhićivan u Italiji zbog droge", kažu  sugovornici 'Nezavisnih novina'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori dodaju da je Lari Ž., vlasnik lokala 'Caribic Dance', osumnjičen za navođenje na prostituciju, te nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, s obzirom da je objekat radio nakon 22 sata. Djevojke koje su uhićene osumnjičene su da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu.

Iz banjalučke policije priopćeno je da su aktivnosti u okviru ove akcije i dalje su u tijeku. "U tijeku je kriminalistička obrada osoba i rad na dokumentiranju navedenog predmeta", priopćila je glasnogovornica Policijske uprave Banja Luka Danijela Mučibabić.

Vezani članci