VIDEO  Priveden osumnjičeni za ubojstvo obitelji Đokić, radi se o rođaku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Večeras je srpska policija privela jednu osobu za koju se osnovano sumnja da je sudjelovala u monstruoznom ubojstvu tročlane obitelji Đokić u selu Moravac kraj Aleksinca, javlja Telegraf.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpske Novosti javljaju da se radi o rođaku obitelji Đokić.

O privođenju je izjavu dao srpski ministar unutarnjih poslova Aleksanar Vulin.

"Ubojstvo je očito dugo pripremano"

"Ubojstvo obitelji Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samoprijegornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odjela, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužiteljstva u Aleksincu i Višeg javnog tužiteljstva u Nišu, uspjeli smo doći do jedne osobe za koju osnovano sumnjamo da je sudjelovao u monstruoznom ubojstvu obitelji Đokić", izjavio je ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronašli veću količinu novca koja je pripadala ubijenoj obitelji

Vulin je naglasio da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj obitelji, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koju su, "bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubojstva", navodi se u priopćenju MUP-a Srbije, prenosi Index.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog da je sudjelovao u počinjenju kaznenog djela teškog ubojstva.

Vezani članci