PRETRES KOD VITEZA Kod muškarca i dvije djevojke iz Konjica pronađena droga

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U utorak, oko 19:45 sati u mjestu Bila, općina Vitez, službenici Policijske postaje Vitez izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke Peugeot, u kojem su zatečeni muškarac A.DŽ. (1981.) i ženska osoba A.Ć. (1994.), obadvoje iz Konjica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prilikom kod A.Dž. je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, dok je u pretresu vozila koji je izvršen u suradnji sa timom za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga Policijske uprave Travnik, a na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, pronađena određena količina bijele praškaste materije, kao i dvije tablete, za koje se sumnja da su opojne droge.

U nastavku aktivnosti, izvršen je pretres sobe u objektu gdje su navedene osobe boravile. Tu su zatečeni i muškarac S.B. (1986.) iz Konjica i ženska osoba N.O. (1997.) iz Žepča. Prilikom pretresa kod istih su pronađene određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i ecstasy.

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji i pod nadzorom nadležnog županijskog tužiteljstva, a protiv osumnjičenih slijedi poduzimanje zakonom zakonom propisanih mjera i radnji, navedeno je iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

Vezani članci