Preminula 20-godišnjakinja na koju je naletio automobil u Žitomisliću

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Djevojka M. K. (2002.) na koju je jučer oko podneva naletio osobni automobil Škoda u mjestu Žitomislić, na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Čapljine, preminula je sinoć oko 23 sata, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometna nesreća dogodila se jučer oko podneva. Za upravljačem Škode bila je osoba inicijala F. Š. (1994.). Kod M. K. su konstatirane teške tjelesne ozljede i ona je nakon nezgode prevezena u KB 'Dr. Safet Mujić' u Mostaru. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, dežurni liječnik navedene ustanove je sinoć oko 23 sata izvjestio policiju da je djevojka preminula.

Kako smo mogli vidjeti na mjestu nezgode, dijelovi automobila i osobne stvari djevojke su bili razbacani na oko 50 metara uokolo, što dovoljno govori o koliko teškoj nezgodi je bila riječ.

O ovome je upoznat dežurni županijski tužitelj, dok je Škoda izuzeta u krug Policijske uprave Mostar specijaliziranim vozilom 'pauk', kako bi se obavila dodatna vještačenja tehničke ispravnosti.

Vezani članci