Potraga za Gačićem se intenzivira, patrole na nekoliko lokacija, u Sarajevo stiže još 130 policajaca

Vidi originalni članak

Jučer je ministar unutrašnjih poslova Sarajevske županije Admir Katica najavio dolazak još 130 policajaca iz više županija kao ispomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Osjećaj sigurnosti građana Sarajevske županije nam je najvažniji. Posebno u situacijama kad određeni događaj stvara percepciju nesigurnosti. Zato će od danas građane Sarajevske županije osiguravati još 130 policijskih službenika iz drugih županija - naveo je Katica.

Iz MUP-a Sarajevske županije su danas naveli da je potraga intenzivirana, te da je od jutros policija u nekoliko navrata postupala po prijavama građana.

Također, policijski komesar Ministarstva unutrašnjih poslova Sarajevske županije Mevludin Halilović kazao je sinoć za Avaz.ba da je potraga za Gačićem intenzivirana i da za njim tragaju policijski timovi.

- Naše ekipe sastavljene od istražitelja i pripadnika timova Postrojba za specijalističku podršku su na cijelom teritoriju Sarajevske županije, provjeravaju sve informacije koje dobivamo od građana i idu u preglede teritorija - kazao nam je Halilović.

Vezani članci