Policijska akcija: Među uhićenim dilerima i pjevač

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Izvor "Nezavisnih novina" blizak istrazi potvrdio je da je Nišić (28) zvani Boro uhićen danas u stanu u centru Gradiške u kojem je živio s Anđelom Perić, "šeficom" VIKOM orkestra i kandidatom Srpske napredne stranke (SNS) na lokalnim izborima u BiH 2008. godine.

"Nezavisne" saznaju da je upravo Nišić bio glavni razlog zašto je cijela akcija nazvana "Hit".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Nišića, kriminalistički inspektori CJS Banja Luka uhitili su i Ostoju Kenjala u njegovoj obiteljskoj kući u Novom Gradu i još šestoricu osumnjičenih koji su sprovedeni u CJS Banja Luka na kriminalističku obradu.

Inspektori i policija su se tijekom uhićena Kenjala suočili s krvoločnim psima, odnosno turskim kangalima, koji su osumnjičenom dileru čuvali imanje.

Kangali su jedna od najvećih vrsta pasa na svijetu, koje u zadnje vrijeme često zloupotrebljavaju u ilegalnim borbama pasa.

Jedno od uhićenja dogodilo se i u banjalučkom naselju Starčevica, ali identitet osumnjičenog nije poznat.

U akciji "Hit" desna ruka banjalučke policije i tužiteljstva bila je Uprava policije FBiH, koja je danas, uhitila četiri osobe i predala ih MUP-u RS, a koje će takođe biti sprovedene u sjedište CJS Banja Luka na kriminalističku obradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor blizak istrazi potvrdio je da su ranija uhićenja na području Banjaluke u rujnu i listopadu ove godine i to državljana Hrvatske Kristijana Venzaisa (36) iz Rijeke i Mladena Kranjčeca (50) iz Zagreba povezana s akcijom "Hit".

Vezani članci